drs. Sander Schouten

“Ik zie het als een uitdaging om voor elke cliënt het beste behandelresultaat te behalen.”

Op 1 juni 2022 is orthopedisch chirurg Sander Schouten gestart bij Bergman Clinics l Bewegen en is gespecialiseerd in de aandachtsgebieden heup, knie en voet.

Sander Schouten studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Het laatste gedeelte van zijn geneeskunde opleiding bracht hij door op de afdeling Orthopedie en Traumatologie van The Alfred Hospital in Melbourne, Australië. Nadien werkte hij tijdens zijn opleiding tot Orthopedisch chirurg in het Leids Universitair Medisch Centrum, het Haaglanden Medisch Centrum, het Hagaziekenhuis en het Reinier Haga Orthopedisch Centrum, waar hij daarna ook als Orthopedisch chirurg heeft gewerkt. Tijdens zijn opleiding tot Orthopedisch chirurg was hij onder meer actief als bestuurslid van de Vereniging voor Orthopedisch Chirurgische Assistenten (VOCA).

De onderste gewrichten vormen zijn aandachtsgebied: heup, knie en voet. “Ik zie het als een uitdaging om voor elke cliënt het beste behandelresultaat te behalen. Dat kan met of zonder operatie. Goed luisteren naar de klachten en wensen van de cliënt vormt de basis voor ieder bezoek aan het spreekuur.”

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSchouten, S.B. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ervaringen van patiënten

Aandachtsgebieden van deze specialist

Bergman Clinics

Takkebijsters 5a
4817 BL Breda​

088-9000500

ma-vr 08:00-17:00u