drs. Robbert van Dijck

Robbert van Dijck studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De opleiding orthopedie heeft hij in het OLVG in Amsterdam en het UMCU in Utrecht volbracht. Hierna is hij enkele jaren werkzaam geweest in het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal met als aandachtsgebied de knie en schouderchirurgie. In 2011 maakte hij de overstap naar Medinova/Bergman om zich nog meer te specialiseren in sportletsels. Hij geeft lezingen en les over kniechirurgie/sportletsels op nationaal en internationaal niveau. 

“Ik ben sinds 2013 met veel plezier werkzaam in de Bergman kliniek Breda. Mijn voorliefde ligt bij de sportletsels van de knie. Reeds vroeg in mijn opleiding heb ik al de nodige ervaring opgedaan in de ligamentaire chirurgie van de knie oa in de Steadman Hawkins clinic in Vail”

“Omdat we alleen patiënten met orthopedische aandoeningen behandelen kunnen we ons focussen op specifiek die behandelingen waarin we gespecialiseerd zijn. Daarbij is het erg leuk om deel uit te maken van een hecht en professioneel team.”

 

 

 

Robbert van Dijck

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan Dijck, R.A.H.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ervaringen van patiënten

Bergman Clinics

Takkebijsters 5a
4817 BL Breda​

088-9000500

ma-vr 08:00-17:00u